Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δέσμευση Περιουσίας & Φυλακή στους κλέφτες πολιτικούς

"Δεν μπορούν 1εκ. δημόσιοι υπάλληλοι να ταλαιπωρούν 10εκ. Έλληνες".

Βασιζόμενος στην πραγματικότητα όπου ένας διογκωμένος δημόσιος τομέας επιβαρύνει το Ελληνικό κράτος, ο Υπουργός Υγείας και... Κοινωνικής Αλληλεγγύης έκανε την παραπάνω ναζιστικού τύπου δήλωση. Θα μπορούσα να του απαντήσω εξίσου ότι "300 βουλευτές ταλαιπωρούν 10εκ. Έλληνες".

Ποιος όμως τον διόγκωσε αυτό τον δημόσιο τομέα; Οι άνθρωποι που όταν τους προσφέρθηκε δουλειά με καλές συνθήκες (ήπιο/τεμπέλικο εργασιακό περιβάλλον, "εξασφαλισμένη" θέση εργασίας) την δέχθηκαν; Μήπως ο αληθινός εγκληματίας είναι αυτός που προσέλαβε τον κόσμο προκειμένου να λάβει ψήφους;

Και γιατί δεν τιμωρούνται οι πολιτικοί που λυμαίνονται τον εθνικό πλούτο; Αφήνουν να εννοηθεί ότι οι νομικές διαδικασίες είναι είτε χρονοβόρες, είτε τελικά προσφέρουν ασυλία (πχ Siemens).

Όμως τα νομικά κολύματα δεν τους εμπόδισαν να εφαρμόσουν τις έκτακτες εισφορές, κι ας έχουν απορριφθεί στο πρόσφατο παρελθόν από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Όπως, λοιπόν, δεν δυσκολεύτηκαν να παρακάμψουν το νόμο για τις έκτακτες εισφορές, ας εφαρμοστεί το σύνταγμα που λέει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και να παρακαμφθούν οι νόμοι περί ευθύνης Υπουργών και το βουλευτικό άσυλο.

Άλλωστε αυτοί οι νόμοι ευθύνονται που καταλήξαμε εδώ.

Ίσως η υπάρχουσα κατάσταση επιβάλλει την καρατόμηση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Όμως δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι την κατάσταση την έφεραν εδώ οι πολιτικοί. Όχι με ακούσια, ανθρώπινα λάθη, αλλά με σωρεία εσκεμμένων και επιβλαβών αποφάσεων. Πρέπει να πληρώσουν με πλήρη δέσμευση της περιουσίας τους. Ό,τι έχουν εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου